Emma Haak

Samen met Bart ben ik de eigenaresse van Stal van ooijen. Ik run de manege en Bart de trainings- en handelsstal.

Zelf ben ik al jaren actief in de paardensport zowel met het rijden zelf als het lesgeven. Op stal rij ik verschillende jonge paarden en mijn eigen paarden heb ik uitgebracht in het Z dressuur en M springen. Ik verzorg met name de privélessen op de manege en het reilen en zeilen achter de schermen. Ik vind het vooral belangrijk dat een ruiter plezier heeft in het rijden, aandacht voor ontspanning en een goeie communicatie met het paard staat voorop.


Anouk Kutschruiter

Claudia Nibbeling

Ik ben Claudia en verzorg met name verschillende groepslessen (van beginners tot gevorderden) en de privélessen voor het starterspakket bij Stal van Ooijen. Al mijn hele leven besmet met het paardenvirus en vanaf dat ik 6 jaar was al aan het rijden. Ik heb 2 hele lieve paarden, Maantje en Fozzie, en 2 shetlanders, Elmo en Rakker. Met Maantje rijd ik M2 dressuur en hoop dit jaar de overstap naar de Z1 met hem te kunnen maken.

Ik vind het geweldig om met het lesgeven te kunnen zien hoe iemand samen met zijn paard steeds stapjes maakt om verder te kunnen komen en elkaar te begrijpen met het rijden.


Stal van Ooijen – Telefoon: 0639144108
E-mail: 
manege@stalvanooijen.nl

Created by Jenika & Co Oy        Privacy Policy